Sardine tavalite in malai si prajite in ulei

de mamaieelena in Peste, 6 Aug 2012 | 8678 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • sardine 10 bucati
  • 100g malai
  • ulei pentru prajit
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sardine tavalite in malai si prajite in ulei:

Sardinele curatate de solzi si intestine se spala abundent si se sareaza cu cel putin o ora inainte daca se poate (pestele absoarbe mai bine sarea).

Uleiul se pune la foc si se lasa sa se incinga bine. Sardinele se tavalesc prin malaiul pe care il punem pe o farfurie si apoi se pun in uleiul incins. Se lasa sa se prajeasca bine (crocant) si pe o parte si pe cealalta si scoatem pe hartie absorbanta.

Se servesc cu mamaliga si usturoi.

Eu am avut si creveti pe care i-am pregatit si am pus alaturi de sardine.

Pofta buna,

Daca ti-a placut reteta noastra "Sardine tavalite in malai si prajite in ulei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

- Andreea - 1

08.08.2012, 15:50

jolygina 1

16.08.2012, 00:00

cocineraviajera 1

09.09.2012, 14:33

Grozave sardinele. N-am eu timp sa intru des, dar tre sa caut iesirea cat mai repede, ca nu-i chip

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sardine prajite